Juhtimine

Kuidas panna töötaja tõeliselt panustama?

AIRA TAMMEMÄE

13. aprill 2017, 09:05
Töödisaini koolitaja Klaas-Jan Reincke

Ainult iga kuues töötav inimene panustab tõeliselt, töötab õhtuti ja nädalavahetustel, võtab vastutust ning arendab ettevõtet. Kuidas selliseid inimesi ettevõttesse juurde saada, sellest tuleb tänases saates juttu.

Samuti tuleb juttu sellest, miks ei piisa ettevõttele rahulolevatest töötajatest ja mis on töödisain ning kuidas see töötab. Kuidas tööl motivatsiooni leida ja luua, sellele keskendutakse 21. aprillil konverentsil "Motivatsioon ja äri". Vaata kava ja esinejaid siit.

Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris

Toetajad:

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Privaatsustingimused

Iganädalane valik juhtimisartikleid Sinu postkastis!

Jälgi Konverentsid.ee-d sotsiaalmeedias: