Konverents

GALERII: mis toimus konverentsil Palga Päev

JANA JUKINA

JANA JUKINA

08. september 2017, 10:03
Palga Päev 2017

6. septembril kogunes ligi 160 osalejat Tallinna Loomaaia keskkonnahariduskeskuses, et teada saada "Kui tasuv on paindlikkus?".

Konverents Palga Päev toimus juba 12. korda, seekord rääkisime lisaks palgaturul toimuvale ka paindlikkuse teemadel erinevatest vaatenurkadest - töö tegemise koha paindlikkusest, palga ja töötasu paindlikkusest, värbamise paindlikkusest jne. 

Fontese konsultant-analüütik Ilmar Põhjala avas värske palgauuringu tagamaid, Ernst&Youngi partner ja maksuekspert Ranno Tingas tutvustas olulisemaid muudatusi töötajate maksustamisel, Statistikaameti juhtivstatistik Kai Maasoo rääkis palgastatistika trendidest, Karoli Hindriks jagas nõu, kuidas olla edukas välismaalaste värbamisel ja motiveerimisel, Georg Merilo õpetas läbirääkimisi pidama, Marti Soosaar rääkis sporditoetuste kasulikkusest ning Marje Josing lõpetas päeva jagades infot - kuhu kaob Eesti perede raha.

Lisaks toimus ka põnev vestlusring paindliku töökorralduse teemal, kus paindlikkuse võlude ja valude üle arutlesid Elisa Eesti personalijuht Kaija Teemägi, CV Online'i turundusjuht Rain Resmeldt Uusen, Executive Lab partner Ilona Lott, Chilli.ee tegevjuht Martin Aigro ning Targa Töö Ühingu juht Ave Laas.

 

Toetajad:

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Privaatsustingimused

Iganädalane valik juhtimisartikleid Sinu postkastis!

Jälgi Konverentsid.ee-d sotsiaalmeedias: