Koolitus

Ago Tiiman: Edukate läbirääkimiste 5 olulist põhimõtet

Bestsales.ee

25. veebruar 2016, 13:08

Läbirääkimised on üks olulisemaid osasid meie igast päevast ja liigagi tihti arvame, et oleme selles ässad. Kuid kas see on ikka nii? Juhtimistreener Ago Tiiman toob välja edukate läbirääkimiste 5 olulist põhimõtet.

Kuna me peame läbirääkimisi igal hetkel, nii tööl kui kodus, nii äripartnerite kui lastega, siis loomulikult arvame, et läbirääkimised – see on ju imelihtne! Pealegi, tähtsaimad nipid on ammu juba teada: osta odavalt – müü kallilt, või luba palju – tee vähe. Kuid kas see on ikka kõik nii? Enne igasugust läbirääkimiste protsessi / akti oleks hea tuletada endale meelde järgmised 5

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema? Vaata siia >

Toetajad:

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Privaatsustingimused

Iganädalane valik juhtimisartikleid Sinu postkastis!

Jälgi Konverentsid.ee-d sotsiaalmeedias: