Uudised

Hääleta! Kes on aasta mõjukaim finantsjuht?

KONVERENTSID.EE

10. märts 2017, 11:24

BIG4 audiitorbürood ja Äripäev kuulutavad juba kuuendat korda välja aasta mõjukaima finantsjuhi. Anname välja ka parima kollegi auhinna ja selles saad Sina meid aidata. Kelle töö oli Sinu meelest eelmisel aastal kõige mõjukam?

BIG4 audiitorbürood PwC, KPMG, Deloitte ja EY ning Äripäev kuulutavad juba kuuendat korda välja aasta mõjukaima finantsjuhi. Þürii valis nomineeritute hulgast 7 finalisti. Võitja kuulutatakse välja 30. märtsil Pärnu Finantskonverentsil. Lisaks þüriile anname laval välja ka kolleegipreemia, mille võitja selgub rahvahääletuse tulemusena.

 

2017. aasta nominendid on:

  • Andri Avila, Eesti Energia
  • Jaan Luts, TMB 
  • Janek Lepp, Coop
  • Katrin Kendra, Tallinna linn
  • Marko Varik, Inbank 
  • Meelis Paakspuu, LHV Group 
  • Veiko Haavapuu, Tallink Grupp

Hääletada saab 22. märtsini. Vastanute vahel loositakse välja Äripäeva trükisoe juhtimisraamat „Sprint“, mis vastab küsimusele, kuidas kõigest viie päevaga lahendada suuri probleeme ja proovida läbi uusi ideid. Vaata raamatu kohta lähemalt SIIT.

HÄÄLETUS ON LÕPPENUD! AITÄH VASTANUTELE!

Juhtimisraamatu "Sprint" võitja on Kadri Rebane - palju õnne! Võitjaga võtame meili teel ühendust!

Toetajad:

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Iganädalane valik juhtimisartikleid Sinu postkastis!

Jälgi Konverentsid.ee-d sotsiaalmeedias: