Katriin Jüriska: juht tõmbab kaasa kõiki

Katriin Jüriska, Uuskasutuskeskuse tegevjuht  Foto: Eiko Kink

Aasta lõpul palusime säravatel juhtidel, kellest oleme aasta jooksul ka kirjutanud, heita pilk tagasi ning võtta kokku, mis on nende jaoks olnud 2016. aasta suurimad juhtimisalased õppetunnid, mida uut on avastatud või millise probleemi lahendus pakkus enim rahulolu. Siin on esimene lugu Uuskasutuskeskuse juht Katriin Jüriskalt.

Kui võrrelda tormisel ärimaastikul toimetavat organisatsiooni laevaga, kuhu vesi on hakanud sisse tungima, siis on selge, et juht peab leidma endas jõudu vee välja pumpamiseks. Me eeldame, et juht suudab selleks innustada ka kogu laevameeskonda. Laev õnnestub suure tõenäosusega päästa aga just sellisel juhil, kes suudab veenda ka pileti ostnud reisijaid, et nemadki aitaksid laeva päästmisele kaasa. Lisaks teha ka nii, et lähedal seilavad paadid ja teised laevad tuleksid samuti appi.

Koostöö, kaasamine ja usaldusliku suhte loomine mitte ainult siseringis, vaid kõikide organisatsiooniga seotud osapoolte vahel on see, kuhu Uuskasutuskeskus sotsiaalse ettevõttena tüürib. Olgu siis parasjagu tormituuled või meri peegelsile. Vastutustundlik ja hooliv suhe oma tegevusse, teistesse inimestesse ja kogu ümbritsevasse keskkonda on mõte, mis lõppevast aastast minule eriliselt kõlama jäi ja mida eelolevasse kaasa viia.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004