Aira Tammemäe • 13 aprill 2017

Kuidas panna töötaja tõeliselt panustama?

Töödisaini koolitaja Klaas-Jan Reincke  Foto: Andras Kralla

Ainult iga kuues töötav inimene panustab tõeliselt, töötab õhtuti ja nädalavahetustel, võtab vastutust ning arendab ettevõtet. Kuidas selliseid inimesi ettevõttesse juurde saada, sellest tuleb tänases saates juttu.

Samuti tuleb juttu sellest, miks ei piisa ettevõttele rahulolevatest töötajatest ja mis on töödisain ning kuidas see töötab. Kuidas tööl motivatsiooni leida ja luua, sellele keskendutakse 21. aprillil konverentsil "Motivatsioon ja äri". Vaata kava ja esinejaid siit.

Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004