Jana Jukina • 13 september 2017

Kuula: kuidas tööõnne ära tunda?

Foto: pixabay.com

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov vestles Äripäeva raadio hommikuprogrammis Tiina Saar-Veelmaaga tööõnne teemal.

Möödunud nädalal ilmus meie veebis intervjuu Tiina Saar-Veelmaaga pealkirjaga „Tööõnne puudumine viib läbipõlemise ja karjääri krahhini“, mida loeti väga palju ja mis tõstatas taas tööõnne teema olulisust. Äripäeva peadirektor Igor Rõtov kutsus Tiina Saar-Veelmaa tööõnnest lähemalt rääkima Äripäeva raadio hommikuprogrammi.

Juttu tuleb sellest, et inimesed tahavad üha enam tööl käimise asemel ennast tööl teostada ja tunda, kuidas seda saavutada ja kuidas üleüldse tööõnne ära tunda, sellest pikemalt saates.

Kuula hommikuprogrammi alates 37:00.

Veel pikemalt räägib Tiina Saar-Veelmaa isikliku ja ka kollektiivse tööõnne leidmisest juba järgmisel nädalal 20. septembril toimuvas Juhtimislaboris „Kuidas lõpetada töösse uppumine“, kus esinevad lisaks ka näitleja Loore Martma, ajajuhtimise koolitaja Kristjan Otsmann, mõtlemise treener Tauri Tallermaa ning perearst Anneli Talvik. Saali mahuvad viimased paar osalejat! Vaata lisainfot ja registreeri SIIN.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004