Annette Kramer: Müügijuhid kahe tule vahel

Annette Kramer  Foto: Villy Paimets

"Müügijuhi õige koht on tippjuhtkonna ja oma tiimi vahel," ütles suhtlustreener Annette Kramer Pärnu Müügi- ja Teeninduskonverentsil. "Piltlikult öeldes kahe tule vahel."

Annette Kramer keskendus oma ettekandes keskastme juhtidele, müügijuhtidele. Sellele, kuidas viia töötajateni muutused (vahel ka ebameeldivad sõnumid) uued eesmärgid… Kuidas esineda mõjusalt oma meeskonna ees? Kuidas esineda ja kaitsta oma seisukohta tippjuhtkonna ja omanike ees?

"Kummal pool olla? Kas hoida tippjuhtide või oma tiimi poole, kas jagada teavet tippjuhtidele või oma tiimile?" sõnas Kramer. "Siin ei ole võimalik poolt valida, su töö ongi seal vahepeal olla, mõlemale poolele teavet jagada. Mõelge, et müügijuhid on nagu kosed, info ei lähe müügijuhi sisse, see läheb temast läbi. Müügijuht peab juhina tegelema infoga ning arvestama, et see pole mõeldud peamiselt talle, see on mõeldud läbi tema minema. See on su peamine ülesanne."

"Lisaks, pole vaja edasi anda ainult seda, mida sulle öeldi, sa pead infole lisaväärtuse andma, sa pead seda tõlgendama, sa pead selle edasi andes lahti seletama," rõhutas Kramer.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004