7 juuni 2016

Vaata Pärnu Müügi- ja Teeninduskonverentsi galeriid

Pea 130 müügi- ja teenindusjuhti kogunesid 2.-3. juunil Pärnusse Strand Spa & Konverentsihotelli Pärnu Müügi- ja Teeninduskonverentsile.

Osalejad said kuulata kodumaiseid kogemuslugusid, välisekspertide soovitusi ning osaleda praktilistes töötubades. 

Konverentsil esinesid Svetlana Tsaljuk (Swedbanki Dorpati kontori müügi- ja teenindusjuht), Kristjan Seema (Tele2 müügi- ja turundusdirektor), Sander Saat (Green Fuel Energy tegevjuht), Elina Vamper (teenindusekspert), Ruti Einpalu (juhtide coach), Ain Mihkelson (juhtide coach), Margus Laurik (kliiniline psühholoog), Samuli Suvela (müügitreener ja konsultatsioonifirma Salamander tegevjuht), Annette Kramer (suhtlustreener), Gustavo Bianco (Pipedrive'i tippmüüja), Lea Kärter (Äripäeva tippmüüja), Jane Kesamaa (Denim Dreami tippmüüja), Mariliis Talvoja (Parim Teenindaja 2016) ja Kaarel Mikkin (brändinguguru).

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004