Konverentsid.ee  • 14 november 2016

GALERII: Vaata, mis toimus Koolituskonverentsil 2017

Foto: Liisi Matvere

9. novembril toimus Original Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses koolituse aasta suursündmus - Koolituskonverents 2017. Kohal oli enam kui 40 tippkoolitajat.

Kolmapäeval, 9. novembril sai teoks Koolituskonverents 2017 - kontaktkonverents, mis viis omavahel kokku Eesti tippkoolitajad ja koolitusjuhid või teised inimesed, kes ettevõtetes koolitustega tegelevad - koolitus- ja arendusjuhid, personalijuhid ning paljud teised.

Kuues eri valdkonna paralleelsessioonis astus üles enam kui 40 koolitajat, arutleti juhtimise, enesejuhtimise, meeskonna juhtimise, innovatsiooni ja efektiivsuse juhtimise ning turunduse ja teeninduse teemal. Oma töötoaga oli väljas ka Äripäeva Akadeemia, kes tähistas sellega oma 10. sünnipäeva.

Allolevast galeriist leiad valiku pilte konverentsilt. Kui tahad näha kogu galeriid, siis vaata Facebooki pildialbumit SIIN. Kui märkad piltidel ennast või tuttavaid, siis märgi Facebookis julgelt ära!

Koolitus 2017  Foto: Liisi Matvere
Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004