Liina Leiten • 23 november 2017

Galerii: Toimus Juhtimislabor "Kuidas olla tõhus juht?"

Foto: Urmas Kamdron

22. novembril toimus juba neljas Juhtimislabor pealkirjaga "Kuidas olla tõhus juht?"

Juhtimislaboris rääkisid nii koolitajad kui ettevõtete juhid, kuidas juhtida kõige paremal tasemel ja olla selline liider, keda just sinu meeskond vajab. Vastuseid otsiti küsimustele - Kuidas õppida oma meeskonnaliikmeid ja nende tugevusi paremini tundma, selleks et anda neile rohkem iseseisvust ja vastutust? - Kuidas oma inimesi rohkem usaldada ja paremini ülesandeid delegeerida? - Kuidas anda kvaliteetset tagasisidet, mis pole vaid formaalsus? - Kuidas motiveerida töötajaid nii, et nad ise tahaksid rohkem panustada ja väärtust luua? - Miks on oluline leida endast targemaid töötajaid ja kuidas neid hoida?

Juhtimislabor "Kuidas olla tõhus juht" oli inspireeritud Mark Horstmani bestsellerist "Tõhus juht".

Juhtimislabor "Kuidas olla tõhus juht?"  Foto: Urmas Kamdron
Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004