Pikad ületunnid ei too edu

Foto: pixabay.com

Suhtlusäpi Slack loonud ettevõtte juht Stewart Butterfield ei usu, et pikad tööpäevad toovad edu.

Butterfieldi ettevõtte sisemine mantra on pigem: "Tee kõvasti tööd ja siis mine koju," kirjutab Business Insider.

"Minu kõige efektiivsemad töötajad on need, kes lähevad pool kuus õhtul koju, aga on selle ajani eriti tööle keskendunud," rääkis Butterfield. "Väga keskendunult mõtlemine on võimalik ainult 6-8 tundi päevas."

Ta loodab, et Slack, mida peamiselt kasutavad väikesed projektgrupid või väikettevõtted, aitab kaasa töö efektiivistamisele. Slack suutis mullu kaasata 540 miljonit dollarit ja ettevõtte juht usub, et suhtlusäpp muutub aina targemaks, täiendatumaks ja seeläbi kasutajatele kasulikumaks. 

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004