Miks osaleda Psühholoogiakonverentsil „Motivatsioon ja äri“?

Foto: Eiko Kink

Psühholoogiakonverentsi programmijuht Aira Tammemäe reastas üles 4 olulist põhjust, miks tasub osaleda 21. aprillilt toimuval Psühholoogiakonverentsil „Motivatsioon ja äri“.

Leia üles motivatsioon

Mida iganes juht teeb, ta on iga hetk eeskujuks ja inspiratsiooniallikaks. Tule ja säti oma motivatsioon taas paika ja kuula, mida teised juhid üldse motivatsioonist arvavad ning mida teadlased soovitavad. Üks päev on kasulik (ja tõhus) tavapärasest keskkonnast välja saada.

Kui oled juhtumisi mees (või on sinu tiimis ka mõni meesjuht), siis meeste motivatsioonist ja karjäärist tuleb kohe päris eraldi ettekanne. Meeste auks. 

Pane oma meeskonnal silmad särama

Kui oled liidri rollis kipub aegajalt napiks jääma ideid, kuidas oma meeskonnal silmad säramas hoida, kuidas luua motiveeriv keskkond ja panna inimesed õhinal tegutsema, siis just selliseid ideid sellel konverentsil jagame. 

Tööga rahulolu vähendab palgasurvet. Selle tõdemuseni jõuti Palgainfo Agentuuri uuringutes. Mida saab juht teha, et tema meeskonna iga liige oleks õigel kohal, teeks tööd, mis innustab ja paneb silma särama? Psühholoogiakonverentsil võetakse need küsimused ette mitmest eri aspektist. 

Saa teada, kuhu suunas liikuda

Kuhu liigub organisatsioon? Muutumas on nii struktuur, töötajate ootused, tööaeg,-koht, -viis… Ühesõnaga kõik on varsti peapeale pööratud. Et inimesed jätkuvalt sinu juures töötada tahaksid, tule kuula, kuidas motiveerida projektipõhiseid töötajaid, kes ei ole 8-17 kontoris ning kuuluvad näiteks Y või Z generatsiooni. 

Arutle tarkade inimestega oluliste teemade üle

Psühholoogiakonverentsil on valida mitme erineva teematoa vahel. Teematuba on konkreetsete tehnikate õppimise koht. Neid tehnikaid saab ise kasutada, õpetada edasi oma meeskonnale või siis muuta töönõupidamised atraktiivsemaks. Ehk siis lühidalt: kui tahad treenida oma füüsilist vormi tee kätekõverdusi. Kui tahad treenida enda ja oma meeskonna sooritusvõimet õpi selgeks konkreetsed tehnikad. Mõlemal juhul tuleb asi ette võtta.

Psühholoogiakonverents "Motivatsioon ja äri" Viinistu kunstimuuseumis Mait Rungi, Tiina Saar-Veelmaa, Kadri Aavik, Anni Kuusik, Ruti Einpalu, Klaas-Jan Reincke ja teised.SIIN.

21. aprillil 2017

Esinevad:

Lisainfo ja registreerimine

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004