Konverentsid.ee  • 19 oktoober 2017

Edusõltuvus on sama ohtlik kui narkouim

Tartu Ülikooli psühhofüsioloogia professor ja meditsiiniteaduste doktor Jaanus Harro   Foto: erakogu

Tartu Ülikooli psühhofüsioloogia professor ja meditsiiniteaduste doktor Jaanus Harro märgib, et edust võib tõesti saada mürgistuse.

Eduga võib ära harjuda, olles pidevas intoksikatsiooni ehk mürgistuse seisundis. Ja kui siis keskkond muutub – kas sellepärast, et maailm muutus või sellepärast, et astusid ise mullist välja teise keskkonda –, sõltub edukus juba sellest, kui hästi suudetakse üle elada võõrutusnähud, mis edust ilma jäämisega kaasas käivad. Seega on kõige suurem risk, mis edukusega kaasneda võib see, et enam teistmoodi ei oska.“ kommenteeris ta ERRi teadusportaalile Novaator

 

Jaanus Harro esineb 8. detsembril Maardu mõisas toimuval Psühholoogiakonverentsil „Teadus inimesest“, kus räägib pikemalt teemal „Edusõltuvus - kas ärimaailma uus diagnoos?“. Loe konverentsi kohta pikemalt SIIN.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004