9 november 2017

Kuidas juhtida mitme ülemusega inimest?

Foto: Pexels.com

Organisatsioonid on muutumises. Ühe rohkem osalevad inimesed mitmetes projektides ja neil puudub üks ülemus. Kuidas sellises olukorras inimesi juhtida, räägib juht ja juhtimistreener Hede-Kerstin Luik.

Lisaks räägib Hede-Kerstik Luik sellest, kuidas motiveerida inimest, kes ei käi tööl raha pärast. Samuti kuidas motiveerida noorema põlvkonna inimesi ja  mis on hüsteeriline optimism ja kuidas sellega juhtida?

Ettekanne on salvestatud Äripäeva korraldatud psühholoogiakonverentsil "Motivatsioon ja äri", mis toimus 2017. a kevadel. Järgmine psühholoogiakonverents "Teadus inimesest" toimub 8. detsembril. Lisainfot leiad SIIT.   

  

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004