Jana Jukina • 27 aprill 2016

Pärnu Juhtimiskonverentsil tänavu üle 400 osaleja

Pärnu Juhtimiskonverents, mis toimub 19.-20. mail Pärnu Kontserdimajas, tuleb tänavu eriti võimas.

Tänavune teema „Juht kui õpetaja“ kõnetab paljusid, me kõik oleme kokku puutunud õpetajatega, meil olid oma lemmikõpetajad ja samas ka sellised õpetajad, kellest oleks tahtnud suure kaarega eemale hoida. Ilmselt on paljud mõelnud, et mida ma teeksin samamoodi nagu minu õpetaja või milline ma kindlasti olla ei tahaks. Kuid praegu on aeg vaadata hoopis iseendasse – milline olen mina juhina, kas ma olen selline, nagu ma tahaksin juhina olla või on elu teinud oma korrektuurid. Pärnu Juhtimiskonverentsil aitavad oma mõtetes selgusele saada tõeliselt erinevad esinejad alustades koeratreenerist ja USA armee Euroopa vägede juhist ning lõpetades 14-aastase tavalise koolitüdrukuga. 

Viimastest aastates enam on laval ka naisesinejaid, kes on tõelised tegijad, kes on käima lükanud võimatuna näivaid ettevõtmisi ning kellelt on väga palju õppida ja eeskuju võtta. Näiteks räägib oma loo 26-aastane pakistanlanna Khalida Brohi, kes võitleb naiste aumõrvade vastu, Eesti oma näide on aga Katriin Jüriska, kes suutis taaskäivitada pankrotistunud Uuskasutuskeskuse. 

Konverentsile annavad suurima tähenduse aga hoopis meie osalejad, keda on tulemas üle 400! Vaata siit, kes juba osalevad, ja kui sa ei ole veel kirjas, siis kuni reedeni (29. aprill) saad soodushinnaga registreeruda SIIN

Kõik juhid on Pärnus kohal! Tule ka! 

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004