Usinamad juhid jõuavad Juhtimiskonverentsi ajal ka sporti teha

Foto: Raul Mee
25 mai 2016

Kes teeb, see jõuab! Mõned juhid kogunesid Pärnusse juba õhtu enne konverentsi ning mõned napsasid aega peo arvelt, et nautida sportimist heas seltskonnas.

40 Pärnu Juhtimiskonverentsil osalejat kogunesid Pärnusse juba päev enne konverentsi, et mängida golfi Pärnu külje all Tahkurannas asuvas Pärnu Bay Golf Links golfikeskuses ja nautida tippkoka õhtusööki golfirestoranis Eagle. Õnneks vedas ka ilmaga ning seetõttu oli uhiuuel mere-äärsel golfiväljakul viibimine tõeline nauding. Kogenud mängijatel oli võimalus mängida 18-rajalisel väljakul ning ka täiesti algajad said kohapeal nii varustuse kui ka algõpetuse.

Tegemist on links-tüüpi väljakuga, mis on rajatud vahetult mere äärde liivasele pinnasele. Tunnustatud Soome golfiarhitekti Lassi-Pekka Tilanderi kavandatud väljak sobitub ideaalselt ümbritsevasse loodusesse. Väljaku rajamist juhtis Mick McShane, kelle käe all on valminud ka näiteks St. Andrews Links’ Castle Course ja Kingsbarns Golf Links golfiväljakud. Tõelisi links-golfiväljakuid on maailma umbes 38 000 väljaku seas ligikaudu 1%, sealhulgas ka golfi sünnikoduks peetav St. Andrews’ ajalooline väljak Šotimaal.

Golfikompleksis paikneb lisaks 18-rajalisele väljakule, ka viis par-3 rada, nii lähi- kui kauglöökide harjutusalad ning efektne 360 kraadi kauneid vaateid merele ja väljakule pakkuv klubihoone. Klubihoones asuvad hubane lounge ning golfirestoran Eagle, golfikaupu pakkuv kauplus ja saunad. 

Esimese konverentsipäeva õhtul toimus ka traditsiooniline tenniseturniir Pärnu Tennisehallis, kus Donatas Narmonti juhtimisel võeti üksteisest mõõtu tennise paarismängus. Turniir toimus juba seitsmendat korda. Võitjaks osutus naistest Merje Volt ning meestest Heiki Õitspuu.

Pärnu Juhtimiskonverentsi tenniseturniir Pärnu tennisehallis  Foto: Raul Mee
Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004