Kai Miller • 17 detsember 2020

Tipud on selgelt tasakaalust väljas, neid ei saa ühte pädevusmudelisse mahutada

Sel korral keskendub saade „Juhtimislaborˮ müütidele, mida inimesed ning juhid töö kohta usuvad. Külas on meeskonnakoolitaja Raimo Ülavere, kellega tuleb muu hulgas juttu ka töötajate pädevuse hindamisest.

Raimo Ülavere  Foto: Andres Laanem

„Pädevusmudelid nihutavad meid keskmiste suunas – me otsime inimesi, kes oleksid tublid kõiges. Tipud on need, kes on selgelt tasakaalust väljas ja neid ei saa ühte pädevusmudelisse paigutada,ˮ ütleb meeskondade ja sportlaste coach Raimo Ülavere.

Samuti räägime tagasiside andmise, eesmärkide seadmise, meeskondade juhtimise ja paljude teiste teemadega seotud kõige suurematest müütidest. Inspiratsiooni saateks pakkus raamat „Üheksa valet töö kohtaˮ, millega saab lähemalt tutvuda SIIT.

Saadet juhib Äripäeva Personaliuudiste juht Kai Miller.

Kuula saadet SIIT.

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004