Põneva ajalooga Manna La Roosa annab igale üritusele erilise hingamise

Foto: Manna La Roosa
25 veebruar 2016

Manna La Roosa on pea kaks aastat tagasi Tallinna vanalinnas avatud modernne ja samal ajal ajaloost inspireeritud restoran, mis on külastajate südamed võitnud oma erilise interjööri, maitsva toidu, põnevate kokteilide ning meeldiva teenindusega. Firmapidu Manna La Roosas saab erilise hingamise ning jääb pikaks ajaks meelde.

1881. aastal ehitatud hoone baarilett on inspireeritud vanaaegsest apteegis, sest just siinkandis pidas Oskar Luts omal ajal apteeki ning kirjutas raamatu "Ladina köök" ja lõpu raamatule "Kevade".

„Meil pööratakse palju tähelepanu kohapeal segatavatele kokteilidele, kus kasutame värskeid ja kuivatatud puuvilju, isevalmistatud siirupeid ja moose. Vastavalt hooajale vahetame neli korda aastas pööripäeviti kokteilikaarti ning uued põnevad joogid pälvivad alati suurt huvi,“ tutvustab Manna La Roosa tegevjuht Teele Raam.

Eesti Restoranide TOP50 kuuluv Manna La Roosas on võimalik korraldada nii kokteilikoolitusi kui ka pime hommiku ja -õhtusööke, mis on põnevaks söögielamuseks nii sõpruskonnale kui ka lõõgastavaks vahepalaks ja „jääsulatajaks“ asistele töistele koosolekutele ning ajurünnakutele. Kokteilikoolitused on mõeldud nii suurematele kui ka pisematele seltskondadele ning valikus on loomulikult nii alkoholiga kui ka alkoholivabad joogid.

Vana-Viru 15, Tallinn

Tel 620 0249

Manna La Roosasse on oodatud kõik, kes soovivad veidi teistmoodi üritust korraldada – on selleks siis tooteesitlused, koolitused, koosviibimised, seminarid, firma- ja jõulupeod või muud tähtpäevad. Kõigisse mõtetesse suhtutakse paindlikult ning vastutulelikult ning omalt poolt pakutakse lisaks hubastele ruumidele ja maitsvale toidule esitlusteks vajalikku tehnikat ning juhtmevaba internetti.

Restoranis on istekohti 100 külalisele ning buffet-stiilis mahutatakse ära kuni 140 inimest. Olemas on ka eraldi baariga privaatne VIP-ruum, mis mahutab ca 10 külalist. Kunstnik Soho Fondi loodud interjöör on värviline ja meeleolukas, kuid teistest vanemast ajastust õhkavatest söögikohtadest eristab Manna La Roosat ühest küljest detailide rohkus ning teisalt põhimõte, et siia majja kogunenud esemed on tõesti väga hoolsalt valitud. Kusjuures kogu sisustus on samal ajal mõeldud ka müügiks – kui mõni diivan, tool või pilt väga meeldima hakkavad, on need võimalik ära osta. Ja kui teil tuleb soov klaverit mängida, siis selleks ei pea Manna La Roosas luba küsima, vaid võib kohe pilli taha istuda.

Lisaks klaverimuusikale on restoranis olemas ka DJ-pult ning mugava koha on endale alati leidnud ka siin esinenud ansamblid ja kollektiivid. Suviti on majal avatud tänava- ja hooviterrass, mida saab soovi korral ilusa ilmaga kasutada ka talvel. 

Menüüks on Euroopa köök omalaadsete nüanssidega

„Nagu kokteilidegi puhul paneme suurt rõhku toitude serveerimisele, et need läheksid kokku meie enda kirevuse, vabameelse õhkkonna ning „kiiksudega“. Toome põnevust ka kõige tavalisemasse buffet-lauda“ tutvustab Teele Raam, lisades, et menüüs on esindatud tuntumad lihad ja kalad ning talvel pakutakse kolme- ja viiekäigulist jõulumenüüd. Eriti suur valik on Manna La Roosas magustoite – 6 erinevat nimetust.

„Vahel astutakse meie juurde sisse puhtalt uudishimust nagu muuseumi. See on väga meelitav ning tutvustame meelsasti oma maja põnevat ajalugu, kus läbi aegade on asjad justkui iseenesest juhtunud,“ räägib juhataja. „Meie juures pole kunagi keegi üksinda, kuid privaatsust soovijatele on samas olemas hubaseid soppe ja nurgakesi.“

Vaata lisaks kodulehelt mannalaroosa.com.

Manna La Roosa  Foto: Manna La Roosa
Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: 569 549 79