Algas Pärnu Raamatupidamiskonverents!

Pärnu Raamatupidamiskonverentsile 2016 kogunes üle 300 osaleja!  Foto: Urmas Kamdron
Jana Jukina • 21 september 2016

Alanud on 11. Pärnu Raamatupidamiskonverents, mille pealkiri on tänavu "Kulu ja arvestus". Pärnusse on kogunenud üle 300 arvestusala inimese ning Strand Spa & Konverentsihotelli suur saal on ääreni täis.

Konverentsil räägitakse sellest, kuidas teha teadlikke otsuseid info, mitte kõhutunde, põhjal ja seeläbi leida üles kasutamata efektiivsus ja uued võimalused tootlikkuse kasvatamiseks. Lisaks räägime ka digipöördest, maksuseaduste uuendustest ja teistest raamatupidajatele olulistest trendidest.

Esinejate seas on Estiko-Plastari finantsjuht Maris Jaht, Tallinna Lennujaama finantsjuht Anneli Turkin, Tartu Ülikooli majandusarvestuse professor Toomas Haldma, Olvi Grupi arendusjuht Peep Akkel, Sangari finantsjuht Inno Kalberg, Deloitte Eesti vandeaudiitor Monika Peetson, Rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler Dmitri Jegorov, tööõiguse jurist Heli Raidve, maksunõustaja Aule Kindsigo, Raamatupidamise Toimkonna liige Anne Nuut, Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees Margus Tammeraja, Tartu Ülikooli socialia valdkonna dekaan Raul Eamets ja paljud teised. 

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004