Jana Jukina • 21 november 2016

Galerii: toimus esimene Amsterdami Turunduskonverents

Foto: Veiko Tõkman

16.-17. novembril toimus esmakordselt Pärnu konverents välismaal - nimelt kolis Pärnu Turunduskonverents Amsterdami!

16. novembri varahommikul kogunesid eesti turundajad Tallinna Lennujaama, et lennata Amsterdami konverentsile. Esimesel päeval ootasid ees ettevõttekülastused – grupp jagunes kuueks ning valida sai kuue valdkonna ettevõttekülastuste vahel – digiturundus, reklaam, disain, joogitööstus, turism ja kaubandus.

Teisel päeval kogunes konverentsiseltskond Amsterdami ühe moodsaima kõrghoone A’dam Toreni 16. korrusele, et kuulata Hollandi tipptegijate ettekandeid. Kõige oodatum külaline oli ilmselt Peter Kentie, Eestile ESTonishing brändikontseptsiooni väljapakkuja. Lisaks olid laval ka Hollandi lennufirma KLM-i kommunikatsiooni- ja brändidirektor, ING panga turundusjuht, Mentose brändi turundus- ja meediajuht. Nõuandeid, kuidas eestlasena Euroopas äri ajada, jagasid Hollandis elavad eestlased Kaire Guthan ja Kaja Peterson. Konverentsi ettekanded olid eriti põnevad ja osalejaid said palju värskeid ideid, mida Eestisse kaasa tuua.

Järgmisel aastal uuesti - aga juba uues asukohas!

Amsterdami Turunduskonverents  Foto: Veiko Tõkman
Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004