Jana Jukina • 19 detsember 2016

Ilmus detsembrikuu juhtimise ajakiri!

Käes on aasta viimased päevad! Paari nädala pärast elame juba uues aastas ja avaneb võimalus alustada uuelt puhtalt lehelt ja seada kõrgemaid eesmärke.

Käesolevasse ajakirjanumbrisse oleme kokku kogunud erinevad olulised mõtted, mis võtavad kokku mitmed sel aastal olulised isikud ja teemad. Üks põnevamaid lugusid on juhtide olulised juhtimisõppetunnid 2016. aastal, millest tasub õppust võtta. Leiate selle leheküljelt 18. Aga vaatame üle ka näiteks aasta populaarseimad juhtimisraamatud.

Koos oleme targemad

Vaadates sellel aastal enim loetud lugusid, torkab silma see, et lisaks strateegiatele ja rahalistele eesmärkidele vaadatakse aina enam inimeste vahelisi suhteid, koostööd, organisatsioonikultuuri. Pehmed väärtused, paindlikkus ja vastutulelikkus muutuvad aina olulisemaks, sest head suhted oma töötajate, kolleegide, koostööpartnerite ja miks mitte ka konkurentidega on need, mis aitavad meil saavutada ülejäänud eesmärgid. Koos oleme targemad, osavamad ja tugevamad.

 

Järgmisel aastal püüame kindlasti taas juhtimiskvaliteeti tõsta, korraldades 22. Pärnu Juhtimiskonverentsi “Koostöö ja konkurents”. Konkreetsemasse andmete, prognooside ja eelarvete maailma sukeldume Pärnu Finantskonverentsil “Täna on homme”. Mõlema konverentsi kava on valminud ning avame natuke teemavaliku telgitaguseid ja põhjendusi. Konverentsidel räägime asjadest, mis peaksid puudutama nii suuri kui väikseid ettevõtteid ning idufirmasid kui ka traditsioonilisi ettevõtteid.

Enne uue aasta tervitamist jõuab veel pidada rahulikud jõulupühad. Küsisime nõu Eesti tippkoolitajatelt, mida peaksid juhid tegema jõulude ajal, et naasta puhkuselt parema juhina. Arvasime, et ehk nad soovitavad raamatuid, mida lugeda või filme, mida vaadata. Aga vastused olid hoopis teistsugused – need leiad lk 8.

Loodan, et oleme 2016. aasta jooksul lugemismaterjaliga seda inspiratsiooni ja tuge pakkunud, millega julgemalt uude aastasse sammuda!

 

Täna ehk 19. detsembril leiad Äripäeva vahelt juhtimise ajakirja. Loe pdf versiooni SIIN.

Ajakiri ilmub kord kuus Äripäeva vahel.

Detsembrikuu ajakirja saad vaadata SIIT.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004