Hääleta! Kes on aasta mõjukaim finantsjuht?

Foto: Andras Kralla

BIG4 audiitorbürood ja Äripäev kuulutavad juba kuuendat korda välja aasta mõjukaima finantsjuhi. Anname välja ka parima kollegi auhinna ja selles saad Sina meid aidata. Kelle töö oli Sinu meelest eelmisel aastal kõige mõjukam?

BIG4 audiitorbürood PwC, KPMG, Deloitte ja EY ning Äripäev kuulutavad juba kuuendat korda välja aasta mõjukaima finantsjuhi. Žürii valis nomineeritute hulgast 7 finalisti. Võitja kuulutatakse välja 30. märtsil Pärnu Finantskonverentsil. Lisaks žüriile anname laval välja ka kolleegipreemia, mille võitja selgub rahvahääletuse tulemusena. 

2017. aasta nominendid on:

Andri Avila, Eesti Energia

Jaan Luts, TMB 

Janek Lepp, Coop

Katrin Kendra, Tallinna linn

Marko Varik, Inbank 

Meelis Paakspuu, LHV Group 

Veiko Haavapuu, Tallink Grupp

Hääletada saab 22. märtsini. Vastanute vahel loositakse välja Äripäeva trükisoe juhtimisraamat „Sprint“, mis vastab küsimusele, kuidas kõigest viie päevaga lahendada suuri probleeme ja proovida läbi uusi ideid. Vaata raamatu kohta lähemalt SIIT.

HÄÄLETUS ON LÕPPENUD! AITÄH VASTANUTELE!

Juhtimisraamatu "Sprint" võitja on Kadri Rebane - palju õnne! Võitjaga võtame meili teel ühendust!

Toimub 30.-31. märtsil 

Esinevad Chris Giles (Financial Timesi majandustoimetaja), Bjarte Bogsnes (eelarvevaba juhtimise eestvedaja), Taavi Veskimägi (Eleringi juhatuse esimees), Ardo Hansson (Eesti Panga president), Lauri Ilison (Nortal Big Data ärisuuna juht), Priit Viru (AdCashi finantsjuht), Kadir Kale (Telia Eesti finantsdirektor) ja paljud teised.

Loe rohkem konverentsi kohta ja registreeri SIIN.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004