Jana Jukina • 31 märts 2017

Pärnu Tarneahelakonverentsi parimad palad

Telema tiim Pärnu Tarneahelakonverentsil  Foto: Urmas Kamdron

Pärnu Tarneahelakonverentsist on möödas juba kuu aega ning otsustasime, et just täna tasub selle toredamaid hetki veidi meenutada. Nimelt palusime ettevõtete müügi- ja ostuprotsesside efektiivistamisega tegeleva ettevõtte Telema tarneahelaekspertidel enne konverentsi vastata mõnele küsimusele seoses konverentsi teemadega ja saime palju kasulikke nippe, mida teistelegi soovitame.

Telema eksperdid on aidanud paljudel Eesti ettevõtetel välispartneritega koostööd mugavamaks ja lihtsamaks muuta, seetõttu teavad nad hästi, milliseid vahendeid on kõige enam vaja välisturule sisenemiseks. Oma nippe jagasid nad ka Pärnu Tarneahelakonverentsi osalejatega

Telema eksperdid on harjunud pidama läbirääkimisi väga suurte ja oluliste klientidega. Oma kõige paremini toimivaid kogemusi nõustusid nad ka teistega jagama. 

Isegi kui tundub, et oled turul saavutanud tugeva positsiooni, võib ootamatult turule lisanduda konkurent, keda ei osanud oodata. Telema eksperdid ühtegi konkurenti ei karda, sest nad on valmis koheselt reageerima. 

Ettevõttevälised koostööpartnerid on olulised, kuid oma tiim on kõige olulisem! Telema eksperdid jagasid meiega oma parimaid kolleegi tunnustamise nippe. 

Head 1. aprilli! :)

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004