Jana Jukina • 10 aprill 2017

Brexiti eestvedaja Nigel Farage esineb Pärnus

Foto: erakogu

Tänavuse Pärnu Juhtimiskonverentsi “Koostöö ja konkurents” üks kuulsamaid esinejaid on Nigel Farage, kelle intrigeeriv teema on “BREXIT - kuidas luua erakordne kampaania?”.

“Olen pidanud paaril korral vastama küsimusele, miks peaks huvitav olema kuulata “maailma juhtivat demagoogi” (ühe kliendi termin). Sellepärast, et ta on juhtiv. Sellepärast, et Nigel Farage on eelmise aasta üks kahest maailma suurüllatajast. Vabandust, Donald Trumpi me ei saanud Pärnusse. Maailm pole selline nagu, me tahaksime ja valitseb viha nende vastu, kes on seda mõistnud ja küüniliselt ära kasutanud. Ka inimestest, kelle tegevuse tulemused meile meeldida ei pruugi, on palju õppida. Õieti, mõnest neist on eriti palju õppida. Ja sellepärast, et tegemist on suurepärase kõnemehega. Mina ootan seda kohtumist huviga,” avab Juhtimiskonverentsi programmijuht Toomas Tamsar oma mõtteid Farage’i esinemise kohta.

Nigel Farage’i ettekande pealkiri on „BREXIT - kuidas luua erakordne kampaania?“ Konverentsil arutletakse BREXITi kui kampaania üle – kuidas õnnestus Farage’il panna Suurbritannia rahvas hääletama Euroopa Liidust välja astumise poolt. Mis paneb inimesed liikuma ja mõjutab nende otsuseid? Kas lihtsalt inimeste hirmudele mängimine ja nende võimendamine? Kas poliitikud ja ärieliit alahindavad inimesi? Nendele küsimustele ootavad Nigel Farage’ilt vastuseid konverentsil osalejad. 

Tänavune Pärnu Juhtimiskonverents vaatleb koostööd ja konkurentsi erinevate nurkade alt. 

Esinema tulevad mitmed uue põlvkonna ja märgilise tähtsusegaEesti ettevõtete juhid nagu näiteks ühe Eesti silmapaistvama idufirma Testlio asutaja ja juht Kristel Kruustük, kes räägib, kuidas nad tänu heale meeskonna koostöövõimele on nii kaugele jõudnud või Daniel Vaarik, kes on Tuleva pensioniühistu üks asutajatest. 

Olulist rõhku pööratakse ka koostööle teadusasutustega, selleks, et soodustada kiiremat majanduse arengut. Kohal on mainekas IBMi insener dr Christine Oyang, kes jagab IBMi edulugusid seoses teaduse eduka rahaks pööramisega. 

Koostöö erinevaid vorme tutvustavad Coop Eesti juhatuse esimees Jaanus Vihand, kes räägib ühistuäri võludest ja valudest ning Ekspress Grupi juhatuse esimees Mari-Liis Rüütsalu, kelle ülesandeks oli ühendada ja koostööd tegema panna seni omavahel konkureerinud väljaanded. 

Konverentsi lõpetab maailmatasemel tippdirigent Kristjan Järvi, kelle sõnul tuleb meil kõigiln töötada kogu inimkonna, mitte ainult ühe riigi, kultuuri või iseenda heaks.

18.-19. mail toimuvat Pärnu Juhtimiskonverentsi korraldatakse juba 22. korda. Konverentsile on juba tulemas ligi 400 osalejat ja kokku oodatakse saali üle 500 osaleja. 

Pärnu Juhtimiskonverents 2017 “Koostöö ja konkurents” Pärnu Kontserdimajas Brexiti eestvedaja Nigel Farage Suurbritanniast, Testlio asutaja ja juht Kristel Kruustük, dirigent Kristjan Järvi, Edinburghi lennujaama nõukogu esimees John Elvidge, endine sõjaväepiloot Nick Goodwyn, Erply tegevjuht Kristjan Hiiemaa, Tuleva pensioniühistu asutaja Daniel Vaarik, Ekspress Grupi juhatuse esimees Mari-Liis Rüütsalu, Kaitsepolitsei peadirektor Arnold Sinisalu ja paljud teised.

Toimub 18.–19. mail

Esinevad

Vaata lisainfot SIIT.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004