Alanud on registreerimine Tipptegijate kooli

Mare Pork  

Sel sügisel alustab 12. korda Äripäeva koolituste lipulaev Tipptegijate kool. Esimest korda ajaloos alustab sellel aastal Mare Porgi juhendamisel korraga kaks lendu. Programmis on eranditult 14 kohta.

Kuna esimene grupp täitus silmapilkselt, lõime paralleelse lennu veel 14 juhile. Miks? Juhtimiskvaliteedile on seatud nii suured nõudmised ja ootused, et tihtipeale kasvavad pinged üle pea. Nende pingetega tuleb tegeleda, aga mitte üksi.

Tipptegijate kool on juhtidele loodud programm, mille fookus on enese säästmisel liigsetest pingetest, et vältida läbipõlemist ja areneda edasi nii karjääris kui ka elutunnetuses. Selleks, et olla hinnatud ja inspireeriv inimeste juht, on oluline õppida juhtima ennast ja oma emotsioone. Juhi tööga käib kaasas vastutus oma emotsioonide ja käitumise eest, millel on sageli suurem mõju kui erialastel kompetentsidel.

Paljud juba saavutustega juhid küsivad ühel hetkel: miks ma pole rahul sellega, mis ma olen teinud või mis mul on? Tipptegijate koolis tehakse tööd oluliste teemadega, millest tavaliselt ei räägita, kuid tuleks rääkida. See annab võimaluse murda välja harjumuse ja stereotüüpide kammitsast ning lahendada probleeme tavapärasest erineval viisil. Oskus inimeste käitumist mõista ja sellele õigel viisil reageerida võimaldab lahendada ka lahendamatuna näivaid olukordi. Kui Te leiate end ikka ja jälle tegemas samu asju, tundmas samu tundeid, kasutamas samu mustreid käitumises ja inimsuhetes, on see koolitus kindlasti just Teie jaoks.

Tipptegijate kool koosneb 9 moodulist ja toimub korra kuus alates oktoobrist 2018 kuni juunini 2019. Teid ootavad praktilised ning üllatavad lahendused keerulistele olukordadele ja inim­suhete probleemidele ning võimalus töötada läbi endale olulisi teemasid arvestatavas referentgrupis, inimestega, kelle argumendid maksavad ja kelle arvamus loeb.

Tipptegijate kool on tippudele parim arengu koht!

Tipptegijate kool

23. oktoober 2018 - 12. juuni 2019

Kestus: 18 päeva

Lisainfot saab SIIT.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004