Uudised

Galerii: Juhtimislabor "Kuidas tulla toime keeruliste inimestega?"

LIINA LEITEN

14. september 2018, 13:11

Keeruliste inimestega puutume kõik kokku üsna tihti. Igas kollektiivis on keegi, kes viriseb klientide, olude, muudatuste jms üle. Samuti kritiseerijaid, kes oskavad alati näidata, kuidas üks või teine ettepanek või plaan ei tööta. On halvasti käitujaid, kes ei võta omaks firma ootusi nende tööharjumuste ja hoiakute suhtes. Või manipuleerijaid, kelle positiivse maski taga vallandub jõuline egoism.

12. septembril toimunud Juhtimislaboris „Kuidas tulla toime keeruliste inimestega?“ räägiti sellest, mis tüüpi keerulisi inimesi on olemas, kuidas neid ära tunda ja mida nendega ette võtta? Lisaks sellest, kuidas pidada läbirääkimisi keeruliste partneritega ja kuidas säästa ennast, kui peab palju keeruliste inimestega suhtlema?

Juhtimislabor "Kuidas tulla toime keeruliste inimestega?" oli inspireeritud juhtimisraamatust „Kuidas mölakatega toime tulla?“

Toetajad:

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Privaatsustingimused

Iganädalane valik juhtimisartikleid Sinu postkastis!

Jälgi Konverentsid.ee-d sotsiaalmeedias: