Liina Leiten • 14 september 2018

Galerii: Juhtimislabor "Kuidas tulla toime keeruliste inimestega?"

Keeruliste inimestega puutume kõik kokku üsna tihti. Igas kollektiivis on keegi, kes viriseb klientide, olude, muudatuste jms üle. Samuti kritiseerijaid, kes oskavad alati näidata, kuidas üks või teine ettepanek või plaan ei tööta. On halvasti käitujaid ja manipuleerijaid.

Foto: foto:Urmas Kamdron

12. septembril toimunud Juhtimislaboris „Kuidas tulla toime keeruliste inimestega?“ räägiti sellest, mis tüüpi keerulisi inimesi on olemas, kuidas neid ära tunda ja mida nendega ette võtta? Lisaks sellest, kuidas pidada läbirääkimisi keeruliste partneritega ja kuidas säästa ennast, kui peab palju keeruliste inimestega suhtlema?

Juhtimislabor "Kuidas tulla toime keeruliste inimestega?" oli inspireeritud juhtimisraamatust „Kuidas mölakatega toime tulla?“

Foto: foto:Urmas Kamdron
Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004