24 oktoober 2018

Juhtimislabor Äripäeva raadios: "Uued suunad maailma juhtimiskirjanduses"

Raimo Ülavere  Foto: Andres Haabu

Juhtimis- ja äriraamatud koguvad lugejate seas aina populaarsust nii mujal maailmas kui ka Eestis.

Äripäeva raadio „Juhtimislabori“ saates rääkis Äripäeva raamatuklubi toimetaja Signe Rummo Raimo Ülaverega tänapäeva juhtimiskirjanduse uutest suundadest. Saatekülaline Raimo Ülavere on kogenud koots ja juhtimiskonsultant, kes on maailma juhtimiskirjandusega väga hästi kursis ja peab lugemist oma töö üheks osaks.

Räägiti sellest, millest kirjutavad tänapäeva suured ärimõtlejad ja mis on lugejate seas populaarne. Värskelt eesti keeles ilmunud raamatu „Variant B“ taustal olid teravamas fookuses tunnustatud autorid Adam Grant ja Sheryl Sandberg ning nende raamatud, millest nii mõnigi on juba ka varem eesti keeles ilmunud.

Kuula saadet:

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004