Äripäev • 17 mai 2019

Pärnu juhtimiskonverentsil vaadatakse asju kliendi pilguga

Sel nädalal toimub Pärnus järjekorras 24. Pärnu juhtimiskonverents, mis tänavu kannab provokatiivset pealkirja „Muutu või sure“ ja keskendub muutuste rollile organisatsiooni igapäevaelus ning kliendikesksele mõtlemisele.

Kahepäevase Pärnu juhtimiskonverentsi käigus avatakse trendisõnaks kujunenud disainimõtlemise põhimõtteid. Samuti saavad kõik osalejad kaasa tööriistakasti, mille abil saab disainjuhtimise elluviimise põhimõtteid rakendada juba järgmisest päevast pärast konverentsi.

Konverentsi avapäeval rääkisid kliendikesksest lähenemisest näiteks auhinnatud teenusedisaini- ja innovatsioonibüroo Doberman strateegiajuht Johan Dovelius, kes tegi sissejuhtuse tänavuse juhtimiskonverentsi peateemasse ehk disanimõtlemise alustesse.

Dovelius rääkis oma õppetundidest ja tegi sissevaate nii era- kui ka avalikus sektoris ellu viidud innovatsiooniprojektidesse, tuues välja konkreetseid olukordi, mida saab ka oma organisatsioonidesse üle kanda.

Lisaks Doveliusele selgitas Eesti suurima panga Luminor teenusedisani juht Lars Erik Hion, kuidas nemad rakendavad kliendist lähtuva organisatsiooni printsiipe, mis tugevdavad seost kliendi heaolu ja ettevõtte majandusliku edu vahel

Samuti toimus Allan Martinsoni modereeritud noorte juhtide paneel, kus Robin Saluoks (eAgronom), Kaarel Kotkas (Veriff) ja Marit Martin (Hundred5) rääkisid, kuidas nemad leiavad uusi ideid ja mida teevad nemad organisatsiooni juhtimisel teisiti.

Noorte juhtide kõrval on Pärnus kohal ka tippjuhid ja võtmetöötajad. Nii näiteks jutustas konverentsi avapäeval enda loo ametist lahkuv Eesti Panga president Ardo Hansson, keda on nimetatud mõjuvõimsaimaks eestlaseks.

Harvardi ülikoolis majandust õppinud Hanssonil on tugev pangandusalane põhi. Tema tööandjate hulka on kuulunud nii välisministeerium kui ka Maailmapank ning ta on nõustanud mitme riigi valitsust. Hansson on ärgitanud ettevõtjaid rohkem ja targemalt investeerima, et aidata kaasa tähtsate ja kahe silma vahele jäänud valdkondade arengule ning majanduskasvule.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004