Muutuste ajastul juhtimine vajab külma närvi

Eesti praeguseid kõige olulisemaid teemasid kommenteerivad Äripäev raadio saates "Kuum tool" konkursi parim juht 2019 kaks finalisti – Coop Eesti juht Jaanus Vihand ja advokaadibüroo Sorainen juht Aku Sorainen

"Kuumal toolil" olid Jaanus Vihand (keskel) ja Aku Sorainen (paremal). Foto: Urmas Kamdron  

Arutame Eesti majandusruumi jätkusuutlikuse ja konkurentsivõime teemasid ja küsime, milliseid juhtimispraktikaid peaks rakendama pingeliste kaubandussuhete kontekstis nii Euroopa Liidus kui ka Eestis. Lisaks võtame fookusesse Eesti maine juhtimise muutuste ajastul.

Tippjuhtide arutelu veab Äripäeva ajakirjanik Allan Rajavee.

Saadet saad kuulata SIIT.

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004