Muutused on tee uute võimalusteni

Tänavu Pärnu Juhtimiskonverents keskendus disainmõtlemisele ehk kliendist lähtuvale organisatsiooniarengule.

Pärnu Juhtimiskonverents 2019  

Me teame, kui lihtne on käia sissekäidud rada ja mõelda:”Aga nii on ju alati tehtud!” Mis oleks, kui unustaksime hetkeks rutiinid ja mõtleksime, milliseid lahenduskäike veel leidub? Kus tajume, et muutused pole veel risk, vaid tee uute võimalusteni? Need kaks päeva Pärnus innustasid muutuma. Vaata videojäädvustust eelmisel nädalalal toimunud Pärnu Juhtimiskonverentsilt ning pane ennast kirja järgmise aasta konverentsile juba täna!

Vaata videot SIIT.

Registreeru järgmise aasta konverentsile SIIN.

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004