Rivo Sarapik • 18 juuni 2019

Priit Põldoja tahab töötajatest peremehed teha

Veerand sajandit panganduses ja panku juhtinud ning hetkel kiirelt kasvavat Inbanki tüüriv Priit Põldoja soovib süstida töötajatesse peremehelikku suhtumist töösse ja ettevõttesse. Kuidas seda teha, sellest rääkis ta saates "Juhi jutud".

Priit Põldoja. Foto: Jaanus Lensment  

Saates tuleb lisaks juttu sellest, kuidas USA ja Hansapank on teda juhina palju vorminud, kuidas spordiga tegelemine juhti aitab ja kasvatab, miks on rasked ajad juhile head ja kui palju kasvab Inbank sel aastal.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Saadet saab kuulata SIIT.

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004