Rumalus on disainmõtlemise juures voorus

Saade on salvestatud Pärnu Juhtimiskonverentsil, mille seekordne juhtmõte oli muutu või sure.

Lars Erik Hion. Foto: Urmas Kamdron  

Luminori teenusedisaini juht Lars Erik Hion kõneleb Luminori kogemusest, kus rakendatakse kliendist lähtuva organisatsiooni printsiipe ning tema juhtida on osakond, mis aitab luua tugevaid seoseid kliendi heaolu ja ettevõtte majandusliku edu vahel. Hion räägib, kuidas disainmõtlemise tööriistakast, eriti selle visuaalne osa, on selge ja arusaadav kõigile, olenemata erialasest taustast. Ühiselt saavad kaasa rääkida nii turundaja, tarkvaraarendaja, tippjuht kui jurist, kes tavaolukorras räägivad tehniliselt võttes küll eesti keelt, aga üksteisest tihti suurt aru ei saa.

Teises saatepooles kõneleb psühholoogiateadlane Andero Uusberg. Tartu Ülikooli teadlase loos saame teada, kui altid on inimesed muutustele ja mis protsessid ajus päriselt käivad, kui inimene mõne muutusega tegeleb.

Saadet saad kuulata SIIT.

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004