Kuidas aru saada, kas Sinu äriidee vastab tarbija soovidele ja vajadustele?

Kujunenud keerulises majandusolukorras seisavad paljud ettevõtjad teelahkmel: kas jätkata? kuidas edasi tegutseda? millised on minu võimalused tulevikus jätkusuutlikult tegutseda?

Kristo Krumm  

Samas peab ettevõtja ka headel aegadel alati mõtlema sellele, kas tema idee on tasuv, kas sellele on piisavalt tarbijaid ja kuidas tihedas konkurentsis läbi lüüa. Praeguses keerulises olukorras peavad nii alustavad kui ka juba tegutsevad ettevõtjad oma äri edasise käekäigu üle otsuseid langetama.

Kuidas oma äriideed modelleerida? Selleks on oluline omada ülevaadet äriidee genereerimise ja analüüsimise võimalustest ja osata kasutada tööriistu oma idee analüüsimiseks.

Äripäeva Akadeemia koolitusel „Kuidas oma äriideed kõige paremini ellu viia?“ õpitakse erinevaid äriidee modelleerimise viise. Kuidas analüüsida oma äriideed väärtuspakkumise mudeli alusel? Milline tegevusmudel annab ettevõtte tugevustele ja eripäradele kõige suurema lisandväärtuse? Kuidas vaadelda oma äriideed just kliendi ootuste vaatenurgast?

Koolitab mitmekordse kõrgharidusega õppejõud, koolitaja ja ettevõtja Kristo Krumm. Krummil on kõrgharidus füüsika, majanduse, politoloogia, ärijuhtimise ja rahvusvahelise ärikorralduse vallas. Ta on tegutsenud ettevõtjana aastast 1996, on üles ehitanud 10 ettevõtet ja 15 aastat tegutsenud koolitajana. Kristo on aidanud tuhandetel alustavatel ettevõtjatel oma äri käima lükata. Mitmete ettevõtete käivitamine ja nende edukas realiseerimine on andnud Kristole tugeva praktilise kogemuse ettevõtjana selle täies ilus ja valus. Kuigi Kristo valdab ettevõtluses kõiki võtmeteemasid, on ta viimastel aastatel spetsialiseerunud just finantsnõustamisele ja -koolitustele.

Tulekul

Koolitus: Kuidas oma äriideed kõige paremini ellu viia?

Koolitaja: Kristo Krumm

Korraldab: Äripäeva Akadeemia

Koolitusega saad tutvuda SIIN

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004