Pärnu Juhtimiskonverents „Tule teadus appi!“ lükkub augustisse

Foto 2020. aastal toimunud Pärnu Juhtimiskonverentsilt.  Foto: Raul Mee

Teaduse rahaks tegemisele keskenduv 26. Pärnu Juhtimiskonverents „Tule teadus appi!“ lükkub edasi augustisse. Seoses koroonaviirusest tingitud terviseriskidega on valitsus otsustanud pikendada siseruumides ürituste korraldamise piirangut esialgu teadmata ajaks.

24.–25. augustil kogunevad edukad Eesti avaliku ja erasektori juhid, et keskenduda teaduse rollile ettevõtete konkurentsivõime tõstmises. Konverents annab vastused küsimustele, kust alustada ja kuidas kasutada teadlaste oskusteavet Eesti elu edendamiseks, kuidas ehitada läbimurdelisel innovatsioonil ja teadustööl põhinevaid ettevõtmisi, nagu näiteks Synlab, Skeleton või Geenivaramu, ja milline on teadustegevuse käegakatsutav ühiskondlik kasu inimese jaoks.

Kahe päeva jooksul astub lavale pea 50 juhti ja teadlast. Meil on au võõrustada kahte tipptasemel välismaist esinejat. Nadya Zhexembajeva on ettevõtete taasloomise guru ja praktikust teadlane, kes aidanud sellistel ettevõtetel nagu Coca-Cola, IBM, CISCO, L'Oreal Group, Henkel ja Vienna Insurance Group oma tooteid, juhtimistavasid ja ärimudeleid uuesti välja mõelda. Ja see on ju täpselt see, millega iga juht on koroonaajastul tegelema pidanud.

Kohale tuleb ka Euroopa tippkompetentsikeskuse, Soome Rakendusuuringute Keskuse VTT juht ja tehnikateaduse doktor Antti Vasara, kes on ka Euroopa Teadus- ja Tehnoloogiaorganisatsioonide Assotsiatsiooni president ja Soome teenindussektori tööandjate juhatuse esimees. Eelnevalt on ta peaaegu 25 aastat töötanud erasektoris: Nokias, Tietos, SmartTrustis ja McKinsey & Companys. Soome on väga hea näide, kuidas ühendada ühiskonna, ettevõtluse ja teaduse vajadused. Aga latt peab olema seatud kõrgele. Et olla innovatsiooniliider, ei piisa sellest, et oled parim kodus – teadus- ja rakendusuuringud peavad olema maailmatasemel, siis leiavad meid üles innovaatilised ettevõtjad üle maailma. Nii nagu on olnud Soomes. Sellest Vasara konverentsil räägibki.

26. Pärnu Juhtimiskonverents „Tule teadus appi!“

• 24.–25. august Pärnu teatris Endla

• laval pea 50 juhti ja teadlast, teiste seas:

kirglik tehnoloogiaettevõtja Kristjan Maruste, Eesti Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere, Eesti parim juht 2020 ja Soome börsil noteeritud elektroonikatööstuse Incap president Otto Richard Pukk, helilooja Erkki-Sven Tüür, presidendi noore teadlase preemia pälvinud loomaökoloog Tuul Sepp, psühholoog ja muutuste nõustaja Eva-Maria Kangro, Tööandjate Keskliidu Innovatsiooni Käivituskoja juht, Columbus Balti regiooni juht Ivo Suursoo, Tartu Erakooli ProTERA direktor Marjeta Venno ja palju teisi häid juhte

• kuulutatakse välja konkursi Eesti parim juht võitja

• koostööpartner on Eesti ülikoolide ning teadus- ja arendusasutuste koostöövõrgustik Adapter

• Vaata kõiki esinejaid, osalejaid ja programmi www.juhtimiskonverents.ee

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004