Jana Jukina • 29 september 2017

Tauri Tallermaa ja Loore Martma soovitused: kuidas saada mõtted korda

Mälutreener Tauri Tallermaa  Foto: Veiko Tõkman

Kuidas saada oma mõtted korda, et seeläbi vähendada tööstressi, pingeid ja muretsemist?

26. septembril oli Äripäeva raadios eetris saade Juhtimislabor, kus vestlesime mälutreener Tauri Tallermaa ja vabakutselise näitleja ning lavastaja Loore Martmaga teemadel nagu ületöötamine, läbipõlemine, mõtete korrastamine ja stressivabama elu elamine.

Mälutreener Tauri Tallermaa ja näitleja ning lavastaja Loore Martma olid esinejad Pärnu Konverentside 20. septembril toimunud Juhtimislaboris "Kuidas lõpetada töösse uppumine", palusime neil Juhtimislabori seminaril kõlanud teemade võtmes oma mõtteid uuesti jagada ka raadiosaates ning anda nõu, kuidas vähendada oma stressi ja ülemõtlemist, keskenduda olulisele ning mitte pingutada tööga üle.

Saate teises osas rääkisime augusti lõpus eestikeelsena ilmunud bestsellerist "Mõtted korda", uurisime Tauri Tallermaalt ja Loore Martmalt, kuidas täidab raamat oma lubadust: õpetada selliseid harjumusi, tegutsemist ja meelelaadi, mis aitavad vaimsest prügist lahti saada, nii et see ei takista teid enam elamast tähendusrikast elu.

Lisaks kuuled häid nõuandeid, kuidas juhtimis- ja enesejuhtimisraamatutest saadud teadmisi ja soovitusi päriselt rakendama hakata.

Kuula Äripäeva raadiosaadet Juhtimislabor:

Järgmine Juhtimislabori seminar kannab pealkirja "Kuidas olla tõhus juht", kus räägime, kuidas oma inimestesse rohkem särtsu süstida, et töötajad oleksid tõeliselt motiveeritud, tahaksid panustada rohkem kui nõutakse, ning et juht leiaks tänu sellele aega, et tegeleda kõige olulisemaga, ilma et peaks pidevalt igapäevastesse pisiasjadesse sekkuma ja mikromanageerima. Vaata programmi ja lisainfot SIIT. 

Raadiosaade Juhtimislabor on Äripäeva raadio eetris (sagedusel 92,4 või interneti kaudu siin) igal teisipäeval kell 16:00 ja kordusena kell 19:00.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004