9 märts 2016

Pärnu Finantskonverentsi programm on tihedam kui iial varem

Pärnu Finantskonverents 2016 "Ajujaht ärimudelitele"  

Tänavuse Pärnu Finantskonverentsi programm on väga põnev, kuid peasaalis toimuv ei ole veel kõik! Jätkame ka tänavu eelmisel aastal suure heakskiidu pälvinud kontseptsiooniga, kus lisaks peasaali ettekannetele on tihedalt täidetud ka ülejäänud Pärnus viibimine. Teeme väikese ülevaate, mida põnevat veel toimub.

Küsimuste Küla mullusel Pärnu Finantskonverentsil  Foto: Jüri Vlassov

Küsimuste Külad

Iga pausi ajal kutsume suure saali esinejad taas kokku Klaassaali. Küsimuste Külas saad väiksemas seltskonnas ning kohvitass käes küsida esinejate käest kõike, mis saalis küsimata jäi. Oleme appi kutsunud ka moderaatori, kes aitab vestlust suunata ja küsib vajadusel ka ise.

Töötoad

Lisaks finantsjuhtimise teemadele, mis on pealaval, oleme juurde toonud palju muud olulist infot, millega finantsjuht igapäevaselt kokku puutub. Hando Sinisalu räägib turundusest, Aive Hiiepuu sisekommunikatsioonist ja lisaks räägime ka meeskonna kaasamisest. Need on teemad, mis on finantsjuhile olulised, kuid millest pealaval piisavalt rääkida ei jõuta. Seetõttu saad pausi ajal haarata kohvitassi ning kuulata huvipakkuvaid teemasid Kammersaalis.

Küsimuste Külad ja töötoad toimuvad küll lõuna- ja kohvipauside ajal, kuid oleme arvestanud ajaliselt nii, et kõik jõuavad rahulikult einestada ning kohv ja suupisted on serveeritud juba kõrvalsaalidesse.

Mis on networking event?

Nagu pealkiri ütleb, saab suhelda ja luua uusi koostöövõimalusi. Varasem Pärnus tihti kasutust leidnud kiirkohtingu formaat on seekord asendatud. Kohtumine kestab 15 minutit ja vestluspartneri saad endale valida ise. Enne konverentsi saadame kõikidele osalejatele tabeli osalejate nimekirjaga, kus kõik saavad valida kellega ja millal nad sooviksid kohtuda ja meie tööks jääb see kohtumine ära korraldada. Kohtumised leiavad aset kahe konverentsipäeva jooksul kohvi- ja lõunapauside ajal.

Pidu

Oleme ümberkorraldusi teinud ka peo formaadis. Seekord saad suhelda ilma häält kähedaks karjumata, sest pidu algab vaiksemalt ja rahulikumalt kui tavaliselt. Peo alguses saad nautida kerget õhtusööki ning rahulikult kolleegidega suhelda või kasiinolaudades kätt proovida. Otseloomulikult ei kaota me ära ka tantsu ja tralli! Kui on juba piisavalt on suheldud, siis tõmbab peo käima ansambel Regatt.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004