Pärnus toimus viimaste aastate suurim Pärnu Juhtimiskonverents

Foto: Urmas Kamdron

19.-20. mail toimus 21. korda Pärnu Juhtimiskonverents „Juht kui õpetaja“. Konverentsile kogunes üle 480 osaleja, kes tulid mõtlema enda kui juhi rolli üle.

Konverentsi avas USA armee Euroopa vägede juhataja Ben Hodges, kes on läbi aegade üks mõjukamaid ja suuremaid juhte, kes on Pärnus esinenud. Konverentsi lõpuks lõi saalis erilise atmosfääri noor pakistanlanna Khalida Brohi, kes võitleb naiste aumõrvade vastu.

Lisaks esinesid Taavi Veskimägi (Elering), Üllar Jaaksoo (Now! Innovations), Anu Välba (ERR), Ain Haschmidt (Tallink Grupp), Olari Taal (Merko Ehitus), Heldur Meerits (Audentes), Pauliine Põldmaa (koolitüdruk), Imbi Kivi-Sild (Sotsiaalministeerium), Sigrid Melts (coach), Henton Figueroa (Tšiili aukonsul), Katerina Kanelidou (Creative Empowerment), Priit Kruus (Kinoteater), Margit Sutrop (TÜ Eestikakeskus), Rasmus Rask (La Muu), Maxim Vasjukov (Delovoy Peterburg), Kati Orav (Creativity Catcher), Katriin Jüriska (Uuskasutuskeskus), Mikk Marran (Teabeamet), Rein Raud (õpetlane), Urmas Viilma (EELK) ja teised.

Pärnu Juhtimiskonverents 2016 "Juht kui õpetaja"  Foto: Urmas Kamdron
Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004