Google’i personalijuhi raamat avab ideaalse tiimi tagamaad!

Äripäeva raamatuklubis ilmus Google’i personalijuhi Laszlo Bocki raamat, mis avab selle ülieduka ettevõtte kohati esmapilgul lausa hämmastavaid põhimõtteid, näiteks „Võta juhtidelt ära võim alluvate üle“ või „Maksa ebaõiglaselt“. Loe, mida arvab sellest Invicta juhtimistreener Mihkel Pärjamäe.

Laszlo Bock on kirjutanud suurepärase raamatu „Töö ruulib!”.  Etteruttavalt ütlen, et tegemist on ühega parimatest juhtimisraamatutest! Raamat annab ülevaate, kuidas 16 aastaga on ühest idufirmast saanud maailma väärtuslikumaid ettevõtteid (Forbesi pingereas 3. kohal), kus töötab rohkem kui 50 000 inimest. Google on Laszlo tööajal vähemalt sada korda tunnistatud parimaks tööandjaks.

Kõik soovitused on tõestatud

Põhimõtted on järgimiseks

Raamat kõigile arenejatele ja arendajate

le

Loe rohkem raamatu kohta SIIT

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004