Kas töötajate hoidmisega on mõtet vaeva näha?

Kui X-generatsiooni normaalsus oli see, et töötaja viiakse ettevõttest jalad ees välja, siis Z-generatsiooni puhul see nii enam pole.

Kuna töötajad ihkavad üha enam vaheldust, pole mingit mõtet neid aastateks samasse tooli suruda.   Foto: Pixabay

Kuidas kohaneda uue reaalsusega, kus töötajate voolavus pole negatiivne nähtus, mida tuleks hambad ristis maha suruda? Kuidas juhina aru saada, et on aeg lasta armsaks saanud kolleegil edasi liikuda, sest koostöö on jõudnud punkti, kus pole teineteisele enam midagi pakkuda? Ja kuidas seda võimalikult sõbralikus ja meeldivas võtmes teha?

Sel teemal jagavad kogemusi Aeternumi konsultant-koolitajad Signe Kiisk ja Kati Tikenberg. Tandemi ettekanne „Miks peaks inimeste hoidmisega vaeva nägema?“ on salvestatud Äripäeva Juhtimislabori konverentsil „Kuidas saada endale parimad töötajad?", mis toetus Netflixi endise talendijuhi Patty McCord raamatule „Jõud“.

Ettekannet saab järele kuulata siit:

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004