Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus pakub elamusi nii suvel kui talvel

Foto: Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus
25 veebruar 2016

Pärnumaal Tori vallas asuv Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus kutsub külalisi pidama vahvaid jõulupidusid, asjalikke seminare ja tähistama romantilisi tähtpäevi. Klaara-Mannile on oodatud kõik, kes peavad lugu kaunist loodusest, maitsvast toidust ja toredast meelelahutusest.

„Meie juures saab pidada talviseid ja romantilisi lapsepõlve meenutavaid sündmusi, mis poevad hinge igale inimesele. Lisaks kaunile loodusele ja maitsvale ehedale kodumaisele toidule võidavad külaliste südameid õdus kamin ning hubane interjöör,“ sõnab Klaara-Manni perenaine Katrin Ruumet.

Keskuse esimese korruse suur saal mahutab 100 ja teise korruse kahest ruumist üheks ühendatav saal kuni 120 inimest. Ruumid võimaldavad ligipääsu ka liikumispuudega inimestele ning on kaetud traadita interneti levialaga. Külalised on oodatud nii asjalikele töistele seminaripäevadele kui ka lõõgastavaid jõulupidusid ja toredaid talvepäevi veetma.

Lisaks saab kohapealt tellida toitlustuse, majutuse ning lisatehnikat ja muidugi aktiivset tegevust ning muusikalisi elamusi. „Lootes ilusale talvele, saame pakkuda tõukekelgumatku kauni Soomaa ilusate jõgede ümber. Ettetellimisel korraldame kaasahaaravaid, veidi klaaramannilikus võtmes kontserte ning lisaks on väga populaarsed meeldejäävad teemapeod, millest leiavad erilist rõõmu pisemad külalised ning nutikust ja seiklusi suuremad osalejad,“ kirjeldab Ruumet.

Seminaridel ja koosolekutel osalejatele pakub paeluvat tegevust Päkapiku Akadeemia, mis aktiivse ajutegevuse, lõunasöögi ja kohvipauside järel annab inimestele võimaluse end ergutada ning oma maailma uusi tuuli ligi lasta. Päkapiku Akadeemia pakub tegevust nii ruumis sees kui ka väljas ning vaatamata nimele on suunatud just täiskasvanutele.

Armastus käib kõhu kaudu

EHE toode – Maanaise spaa

Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus

Randivälja küla, Tori vald, Pärnumaa 

Info ja broneerimine:

tel +372 5645 7745

e-post: 

[email protected]

www.klaaramanni.ee

Lisainfo leiab kodulehelt www.klaaramanni.ee.

Pärnumaal Tori vallas asuv Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus kutsub külalisi pidama vahvaid jõulupidusid, asjalikke seminare ja tähistama romantilisi tähtpäevi. Klaara-Mannile on oodatud kõik, kes peavad lugu kaunist loodusest, maitsvast toidust ja toredast meelelahutusest.  Foto: Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus
Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004