Algas 19. Pärnu Finantskonverents "Täna on homme"

19. Pärnu Finantskonverents algas Financial Times'i majandustoimetaja Chris Gilesi ettekandega  Foto: Urmas Kamdron
Jana Jukina • 30 märts 2017

Pärnu Kontserdimaja saali on kogunenud üle 250 finantsvaldkonna huvilist, kes ootavad põnevusega, mis meid "homme" finantsvaldkonnas ees ootab - nimelt kannab tänavune Pärnu Finantskonverents pealkirja "Täna on homme".

Esimesel konverentsipäeval leiame vastused küsimustele, milline on Euroopa tulevik ja Eesti majandusarengu väljavaade, räägime uutest finantsjuhtimise trendidest ja sellest, kuidas üleüldse loobuda traditsioonilisest eelarvestamisest ning kuuleme praktikute kogemuslugusid, mida uudset on Eesti ettevõtted finantsjuhtimise vallas ära teinud.

Teisel konverentsipäeval arutleme maksutrendide üle, räägime andmehaldusest ning viime finantsjuhi klassikalisest rollist välja ja mõtiskleme selle üle, millega veel peaks finantsjuht oma töös arvestama.

Konverentsil astub kahe päeva jooksul üles üle 30 esineja, nende hulgas mõjuka Financial Times'i ajakirjanik Chris Giles, eelarvevaba juhtimise eestvedaja Bjarte Bogsnes, Eesti Panga presdent Ardo Hansson, Eleringi juhatuse esimees Taavi Veskimägi, Telia Eesti finantsdirektor Kadir Kale, Inbanki asutaja ja nõukogu esimees Priit Põldoja, Tieto Eesti äriarendusjuht Heiti Mering, endine Circle K (Statoili) finantsdirektor Paavo Siimann, AdCashi finantsjuht Priit Viru, 1Office Groupi partner Ivar Veskioja, Nortali big data ärisuuna juht Lauri Ilison ja paljud teised.

Jaga lugu:
Seotud lood
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004