Uudised
Ainult tellijale

Nõgene aktsiisipoliitikast: kui riik lubab, langetame juuli alguses hindasid

Tallinki juhi Paavo Nõgese hinnangul on Eesti aktsiisipoliitika olnud poliitiline valearvestus, mida saab ja peab kiiremas korras tagasi pöörama.  Foto: Urmas Kamdron

Tallinki juhatuse esimees Paavo Nõgene ütles täna Pärnu juhtimiskonverentsil, et kui 1. juulil langetab riik alkoholiaktsiisi, siis langetab Tallink kohe alkohoolsete aktsiisikaupade hinda. Samuti on Tallinki juht kindel, et karmi konkurentsi tingimustes tulevad ka teised kaupmehed kiiresti hinnamuutusega kaasa.

"Poliitikutele on kasulik, kui nad aeg-ajalt tunnistavad seda, et midagi on viltu läinud," ütles Nõgene. Ta lisas, et see on poliitilise valearvestuse tagajärg, et lõunas lõi lokkama piirikaubandus, et 40% Eestis tarbitavast alkoholist pärineb Lätist. Nõgene selgitas, et 40% Eestis tarbitavast õllest ostetakse piirikaubanduse poodidest. See väide tugineb tema sõnul Eesti Õlletootjate liidu ametlikule statistikale, mida nad on ka pressiga jaganud.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Mida teevad parimad juhid teisiti?

  Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

  Liina Leiten
  Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004
  Kaspar Kitsing
  Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: 569 549 79