Puuluup ja Töötukassa bänd esinevad 25.Pärnu Juhtimiskonverentsil

Juubelikonverents keskendub uuendustele ja elukestvale õppele, sellest ajendatuna esinevad õhtusel peol Hiiu kandle duo Puuluup milles mängivad Ramo Teder (sooloartistina tuntud ka kui Pastacas) ja antropoloog Marko Veisson. Lisaks Puuluubile astub lavale töötukassalaste bänd Hitikassa, mis koosneb kahest professionaalsest muusikust ja kaheksast töötukassa töötajast, sealhulgas lööb kaasa juhatuse esimees Meelis Paavel.

„Pillimäng avab inimeses teistsuguseid, inimlikke külgi. See omakorda kandub üle tööellu ja nii tekib suurem omavaheline usaldus ning parem koostöö. Pillimäng on üldse puhas rõõm ja see on eriline tunne, kui saad seda oma töökaslastega jagada. Kui meie esinemine ka teisi nakatab, siis on see tore ja õnnetunne seda suurem," kommenteerib 25.Pärnu Juhtimiskonverentsil esinemist Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel.

25.Pärnu Juhtimiskonverents toimub 3.-4.september. Legendaarsel Pärnu Juhtimiskonverentsi laval saavad kokku nimekad Eesti juhid, kes aitavad kolleegidele sisendada jõudu ja kavalust kaasamaks oma meeskondi tõeliselt haaravalt. Nii, et iga töötaja eesliinist juhini tahaks ja oskaks ise oma tööga lisandväärtust luua.

Ideid Töötukassalt, kuidas tööellu elu juurde tuua

Samuti käivad kord nädalas koos kõik töötukassalastest lauluhuvilised, kelle algatusel 2019. aastal loodud koor on juba esinenud mitmel organisatsiooni suursündmusel 600-pealise publiku ees. Spordiharrastajad korraldavad discgolfi võistlusi, kuhu on oodatud nii asjatundjad kui ka selle alaga esmakordselt kokkupuutuvad spordisõbrad. Traditsiooniliselt käiakse iga aasta osakondade kaupa ka tervisepäeval värskes looduses, sest terves kehas püsib terve vaim.

Isegi kaugelt töötades jätkub töötajatel loovust ja indu tulla välja virtuaalsete ühistegevustega nagu näiteks maakondlik viktoriin, mida korraldab alati erinev maakond ning mis toimub veebivahendusel üle Eesti. Muide, kas Sina tead, mitu tuletorni on Hiiumaal või miks ehitati Sangaste loss esialgselt 99 ruumiga? Nõnda hoiavad ja tugevdavad töötukassalased enda ühtekuuluvustunnet – kõik selleks, et veel suurema innuga töömaailma muuta.

Töötukassas tehakse kolleegidega koos peale töö veel palju muud – mida rohkem ühist leiad inimestega, kellega veedad ühe kolmandiku oma igapäevaelust, seda suurem on tahe teha tööd, millel on tähendus ja tulemus. Niisiis on usinad töötukassalased loonud laia valiku huviringe ja ühistegevusi, mis tugevdavad meeskonnatunnet ja toovad kokku erinevate osakondade töötajaid üle Eesti.

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004