Indrek Mäe • 28 august 2020

Eesti mõjukaim finantsjuht: mulle tõid tiitli kriitilisus, töökus ja oskus näha suurt pilti

Eesti mõjukaim finantsjuht on Kristel Volver UP Investist.  Foto: Raul Mee

Pärnu finantskonverentsil kuulutati välja 2019. aasta mõjukaim finantsjuht, kelleks on Margus Linnamäe äriimpeeriumi UP Investi finantse juhtiv Kristel Volver.

„2019 aasta oli erakordselt aktiivne tehingute aasta UP Investile. 2019. aastal ei möödunud Kristelil praktiliselt ühtegi kuud ilma mõne ostu- või müügitehingu läbiviimiseta, millest paljusid saab lugeda kohaliku turu mõistes olulisteks tehinguteks,“ põhjendas žürii oma valikut.

Veel toodi välja Volveri väga oluline roll 2019. aasta Eesti suurimaks tehinguks nimetatud Baltic Classifieds Groupi müügi juures. „Ta osales protsessi koordineerimisel alates ostja ja konkurentsiametiga suhtluse ülevalpidamisest kuni müügiks vajamineva finantsdokumentatsiooni ettevalmistamiseni,“ märkis žürii.

Lisaks on UP Invest omandanud 2019. aastal osalusi muu hulgas näiteks digitaalseid välireklaame pakkuvas ettevõttes Digital Future, Vapiano restorane omavas Piano Group-is, Baltikumi juhtivas piletimüügi ettevõttes Baltic Ticket Holdings, lähiregiooni suurimas Apple' müüjas IM Arvutid. „Kristel vastutas nii due diligence protsesside õnnestumise, uute äritegevuste UP Invest gruppi integreerimise kui ka tehingujärgsete restruktureerimisplaanide elluviimise eest.“

Loe pikemalt Finantuudiste veebist.

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004