Pärnu Tarneahelakonverents „Mõõdame!“ lükkub septembrisse ja toimub Tartus

Seoses koroonaviirusest tingitud terviseriskidega on valitsus otsustanud pikendada siseruumides ürituste korraldamise piirangut esialgu teadmata ajaks, mistõttu lükkub tänavu mõõtmisele ja mõõdikutele keskenduv 8. Pärnu Tarneahelakonverents "Mõõdame!" edasi septembrisse.

Pärnu Tarneahelakonverents 2020 avaesineja oli slackliner Jaan Roose.   Foto: Raul Mee

Tänavune Pärnu Tarneahelakonverents toimub 9.-10. septembril Tartus Vanemuise Kontserdimajas.

Konverentsil astub lavale pea 30 valdkonna eksperti ja liidrit, kellega koos võtame luubi alla kogu tarneahela mõõtmise. Kokku on konverentsile oodata juba pea 250 osalejat, kellest igaüks on vähemal või rohkemal, positiivsel või negatiivsel moel kokku puutunud hüüdlausetega „mida ei mõõda, seda ei juhi“ ja „mida mõõdad, seda saad“. Seekord räägime mõõdikute valimisest ja eesmärgistamisest, mõõtmise abivahenditest ja mõõdikute seosest motivatsiooniga. Mõõdame tarneahela eri osasid: ostujuhtimist, tootmiskorraldust ja logistikat, lisaks e-kaubandust ja tarneahelat tervikuna.

Tarneahelakonverentsi "Mõõdame!" peaesineja on tarneahela ekspert ning Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) Euroopa juhtkonna liige ja Ühendkuningriigi büroo juht Len Pannett.

8. Pärnu Tarneahelakonverents 2021 "Mõõdame!"

Toimub 9.-10. septembril Tartus Vanemuise Kontsedimajas

Kõiki esinejaid ja programmi saab vaadata Äripäeva e-poest SIIT.

Jaga lugu:
KONVERENTSID.EE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Mida teevad parimad juhid teisiti?

Pärnu Konverentsid.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenKonverentsid.ee juhtTel: 51 84 004